2dehandsdesign.nl

Als je op zoek bent naar unieke 2dehands design meubelen zijn de showroom en vooral de webshop van 2dehandsdesign.nl een goede start. Als je denkt dat tweedehands meubelen oubollig zijn, dan heb je het goed mis!

2dehands design logo

Vintage is hot en bovendien: bij 2ehandsdesign tref je hoogstaande merken en trendy meubilair die er vaak net zo uitziet als nieuw meubilair. 2ehands design NL is dan ook een unieke website in Nederland. Het is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar tweedehands designmeubilair, van stoelen tot kapstokken en alles ertussenin. 

Naast de uitgebreide webwinkel is er een showroom waar je (alleen op afspraak) kunt rondsnuffelen naar designpareltjes.


website: www.2dehandsdesign.nl | gratis bezorging in NL en BE
adres: Noordeinde 206, 3341 LW Hendrik Ido Ambacht
openingstijden: ma t/m vrij 9-17. alleen op afspraak!

e-mail: info@2ehandsdesign.nl
telefoonnummer:  078 – 6912 182

pinterest: pinterest.com/2dehandsdesign
facebook: facebook.com/2dehandsdesign
instagram: instagram.com/2dehandsdesign


Overzichtelijke 2dehands Design Webshop

Op 2ehandsdesign vind je makkelijk bijna alles wat je zoekt, georganiseerd op categorieën en met een grote selectie aan producten. De shop heeft een showroom in Hendrik Ido Ambacht waar klanten hun meubels kunnen uitproberen en advies kunnen krijgen voordat ze iets kopen.

Je kunt ook online terecht in de webwinkel waar je de producten kunt bestellen. Hier kun je dankzij makkelijke filters zoeken zoals welk soort meubelstuk of op welk merk. Bij deze winkel kun je ook goed terecht om meubelen voor het kantoor aan te schaffen. Gispen en Ahrend zijn een voorbeeld van bekend merken op dit gebied en zijn ruimschoots aanwezig in de tweedehands winkel. Bovendien krijg je altijd 24 maanden garantie.

Merken te koop bij 2ehandsdesign.nl

Je treft er bijvoorbeeld zomaar ineens zomer een fraaie design bank van de Italiaanse ontwerper Piero Bottoni, een sterke Ahrend stoel of een meubelstuk ontworpen door de bekende Jan de Bouvrie. Vitra, Pedrali of Gispen zijn andere voorbeelden van merken die in bij 2ehandsdesign te verkrijgbaar zijn. Ook bekende Scandinavisch design merken zoals Hay en Normann zijn aanwezig.

Naast de bekende merken verkopen ze ook meubels van minder bekende maar hoogwaardige meubelmerken. Omdat het designmeubilair tweedehands wordt aangeboden tegen een scherpe prijs kun je dus voordelig echt refurbished design meubilair aanschaffen voor in je huis of kantoor. Een goede aanrader, lijkt ons. Bezoek 2dehandsdesign.nl.

Tweedehands design meubels kopen:  een goede betaalbare en duurzame keuze 

Gebruikte design meubelen kopen is niet alleen geld besparend, maar ook een milieuvriendelijke keuze. Door deze stukken te hergebruiken, wordt de levensduur van elk meubelstuk verlengd. Het bedrijf restaureert deze meubels om ervoor te zorgen dat ze in goede staat verkeren voordat ze worden verkocht. Bij 2ehandsdesign ligt de focus 

Alternatieven voor 2dehands design meubelen

Vooralsnog is dit de enige aanbieder van 2dehands design meubelen op HAdesign.nl. Er bestaan veel meer (web)winkels die vintage design artikelen van bijvoorbeeld TREKU of HAY aanbieden, en ik verwacht deze categorie dan ook binnen afzienbare tijd uit breiden. Op Marktplaats en Whoppah.com zijn natuurlijk ook schatkamers. Als je nog tips hebt, neem dan even contact op of laat een comment achter.


Bekijk de design meubelen en woon-accessoires van de volgende 5 woonwinkels:

Mister design logo
fonQ logo
design besteller logo
gewoonstijl logo
Goossens logo