Puur Design

Puur Design heeft design meubels van diverse topmerken op de website. Ook hebben zij een inspirerende showroom van ruim 500 m2. Bezoek PuurDesign.nu

puur design logo

Hun showroom is gelegen in het hart van Eindhoven. Hier vind je een exclusieve verzameling designmeubels van diverse gerenommeerde merken. Hun deskundige specialisten staan klaar om je te voorzien van persoonlijk advies, waarbij maatwerk eveneens tot de mogelijkheden behoort.

Je vindt er meubels voor in huis, maar ook luxe tuinsets, ligbedden en accessoires voor in de tuin. Daarnaast hebben ze naast meubelen een breed assortiment aan bedden.


website: www.puurdesign.nu
adres: Leenderweg 2A 5615AA Eindhoven
openingstijden: di wo do vr 10-18 | za 10-17 | zo ma gesloten

e-mail: klantenservice@puurdesign.nu
telefoonnummer: +31 4075 08407

facebook: facebook.com/puurdesign
twitter: @puurdesign
instagram: instagram.com/puur_design
pinterest: pinterest.com/puur_design


Focus op de wensen van de klant bij PUUR Design

Het bedrijf PUUR Design (voluit ‘PUUR Design & Interieur) biedt een uiteenlopend assortiment van meubels van diverse merken in verschillende prijsklassen, zoals Vondom, Dutchbone Pulpo, Kubikoff en Qlock Two, om er maar een paar te noemen. In de showroom en winkel in Eindhoven staat een selectie van het assortiment uitgestald en het bedrijf nodigt je van harte uit om te proeven en te voelen aan hun producten en om de sfeer in de winkel op te snuiven. Persoonlijk stylingadvies kan worden ingewonnen bij de verschillende specialisten. Bijzonder aan PUUR Design is dat het de mogelijkheid van maatwerk biedt; styling helemaal passend bij jouw wensen en in jouw stijl. Op de website is er een speciale chatfunctie, zodat je bij vragen direct bij iemand terechtkunt. 

Focus op klantwaardering

Zoals al blijkt uit de klantbeoordelingen op hun Facebookpagina, is PUUR Design een bedrijf dat veel waarde hecht aan wat hun klanten van hun vinden en hoe zij de dienstverlening ervaren. De klantbeoordelingen worden bijgehouden en het bedrijf geeft aan veel een 5-sterrenspecialist te willen zijn (keurmerk) en hun dienstverlening ook regelmatig te laten controleren en beoordelen. Als er te veel klachten zijn of er komen ineens te veel slechte beoordelingen achter elkaar binnen, dan wordt daar actie op ondernomen.

Aanbod van PUUR Design

Bij PUUR vind je design meubelen, voor binnen en buiten, strak vormgegeven lampen, bedden en heel veel design woon-accessoires. Zoek je een spiegel, design prullenbak, room-divider, legplank of design kandelaar? Ze hebben het te koop in de webshop.

Verschillende pakketten op het gebied van maatwerk en styling

Binnen de collectie van PUUR Design kun je meer dan 120 verschillende designmerken vinden. De webwinkel biedt een ruime collectie aan van meubelen (die ook op maat gemaakt kunnen worden besteld) en woonaccessoires. De visie is dat ieder mens uniek is en dat ieder mens dus ook een eigen smaak heeft voor wat betreft de inrichting van zijn woning. Daarbij gaat het niet alleen om de smaak, maar natuurlijk ook om het budget van de klant waarmee rekening wordt gehouden. Daarom biedt PUUR Design een uiteenlopende collectie van verschillende hoogsegment aanbieders, maar heeft ook een ruime keuze uit designstukken die wat lager in prijsklasse zitten. Zo is er voor ieder wat wils. Het bedrijf biedt daarnaast een drietal stylingpakketten aan, die ook binnen verschillende prijsklassen vallen.

1. Het mediumpakket

Een pakket van 250 euro (als je voor 3000 euro bij de (web)winkel koopt, vervallen deze kosten voor het pakket), dat een 2D-tekening bevat met de gewenste inrichting (tot 40 m2).

2. Het largepakket

Naast de 2D-tekening krijg je bij dit pakket ook een 3D-tekening. Het pakket is voor ruimtes tot 70 m2 en geeft een overzicht van alle meubels die in de ontwerpen zijn gebruikt. Ook wordt er kleuradvies gegeven en wordt geadviseerd welk materiaal het beste te gebruiken is binnen het ontwerp. De kosten voor dit pakket bedragen 450 euro, maar vervallen bij een besteding van 5000 euro.

3. Het XL-pakket
Het XL-pakket bevat alle onderdelen van het mediumpakket. Daarnaast krijg je er nog een uitgebreid lichtplan bij. Dit pakket kost 750 euro, maar dat bedrag vervalt als je voor 8000 euro bij PUUR Design koopt.

Alternatieven voor PUUR Design

Kijk ook eens bij de design woonwinkels fonQ, Made.com, Goossens Wonen en Mister Design.


Bekijk de design meubelen en woon-accessoires van de volgende 5 woonwinkels:

Mister design logo
fonQ logo
design besteller logo
gewoonstijl logo
Goossens logo