Pogo Design

De Pogo Design webshop is een wat andere winkel dan de overige design woonwinkels die je op deze site vindt.

Pogo Design logo

Deze shop richt zich namelijk meer op design cadeau-artikelen en kleinere accessories. Bijzettafels zijn eigenlijk de grootst artikelen die ze verkopen. Dus zoek je een leuk stijlvol cadeau is Pogo Design een mooie winkel. Bezoek Pogo-Designshop.nl

Naast de webshop hebben ze ook gewoon een fysieke winkel, in Zwolle.


website: www.pogo-designshop.nl
adres: Korte Smeden 3 8011VC Zwolle
openingstijden: di wo do vr 10-17. za 10-17. zo ma gesloten

e-mail: info@pogo-designshop.nl
telefoonnummer: 038-4238880 

facebook: facebook.com/pogodesign
instagram: instagram.com/pogodesign
pinterest: pinterest.com/pogodesign


Design Cadeaus en Woon-Artikelen bij Pogo Design Shop Zwolle

Pogo Design heeft zich gespecialiseerd in woon-accessoires. Denk aan badkamer-accessoires als mooi vormgegeven douchetrekkers en zeep dispensers . Voor de keuken vind je er pannenlappen, servetten-houders, schorten,, onderzetters en nog veel meer. Voor design meubelen moet je elders zijn, kijk daarvoor bijvoorbeeld mij MisterDesign, waar ze overigens ook veel kleinere woon-accessoires verkopen.

Pogo design Shop banner

Ook voor hippe kinderspullen kun je bij Pogo Design terecht. Denk hierbij aan decoratie voor de kinderkamer, knuffels, loopfietsen, boeken en kindertassen. Ook leuk als je een cadeautje voor een kinder-verjaardag zoekt! Daarnaast is er een vrij ruim aanbod aan kraamcadeaus.

Artikelen voor buitenshuis

Niet alleen voor binnen kun je bij deze winkel terecht. Voor wie zijn tuin stijlvol wilt inrichten zijn er diverse leuke accessoires te verkrijgen. Denk aan vogelhuisjes, buitenverlichting, hangmatten, lounge-bedden en tuinkussens.

Lees het blog voor meer woon-inspiratie. Zo zijn er artikelen over Dutch Design Brand opbergdoezen, Euro Berger en Okkia zonnebrillen. Bezoek de website.

Op moment van schrijven verzendt de webshop bestellingen vanaf 45 euro gratis. Schrijf je in voor hun nieuwsbrief (via de site) om op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen en aanbiedingen.


Bekijk de design meubelen en woon-accessoires van de volgende 5 woonwinkels:

Mister design logo
fonQ logo
design besteller logo
gewoonstijl logo
Goossens logo