MisterDesign

misterdesign logo

Meubels en meer bij MisterDesign

Bij online meubelstore MisterDesign vind je niet alleen een ruim aanbod van designmeubels, maar je kunt er ook terecht voor interieuradvies of de inrichting van een zakelijke ruimte zoals kantoren.

MisterDesign heeft naast een uitgebreide website ook een fysieke winkel in Den Bosch en een eigen bezorgservice, die ook de meubelen monteert. Bezoek MisterDesign.nl


website: www.misterdesign.nl
adres: Vughterstraat 278 5211GR ‘s-Hertogenbosch
openingstijden: ma di wo do vr za 9:30-17:30 | zo 12-17

e-mail: hello@misterdesign.com
telefoonnummer: +31 (0) 73 612 6624

facebook: facebook.com/misterdesignnl
twitter: @misterdesignnl
instagram: instagram.com/misterdesignnl
pinterest: pinterest.com/misterdesignnl


Verschillende meubelen van diverse ontwerpers

Bij MisterDesign is er een ruime keus. De woonwinkel vertegenwoordigt ruim 100 merken van verschillende designers. Onder andere de meubels van Walter Knoll, Atifort, Dixon, Vitra en MDF Italia zijn opgenomen in de catalogus.

Om een interieur echt helemaal in style af te maken, biedt MisterDesign ook een ruime collectie aan accessoires. Op die manier kun je de hele ruimte in een stijl inrichten of juist kiezen voor verschillende stijlen en meerdere stukken van verschillende designers combineren, zonder dat je op verschillende sites hoeft te zoeken of naar verschillende winkels hoeft te gaan. Naast accessoires en designmeubels heeft MisterDesign ook een ruim aanbod in verlichting.

MisterDesign: interieuradvies op maat

Leuk detail van het totaalconcept van MisterDesign is de mogelijkheid om deskundig advies over inrichten en interieur te krijgen. Bij het bedrijf werken zes stylisten met ruime ervaring waarmee een afspraak voor een consult gemaakt kan worden. In een gesprek worden jouw wensen besproken, zodat er een advies op maat kan worden gegeven.

Ook voor een restyling van bijvoorbeeld je huidige woning, kun je bij de adviseurs terecht om advies in te winnen. Er wordt rekening gehouden met een vooraf besproken budget en het advies wordt gegeven aan de hand van een uitgebreide analyse met moodboards en eventueel met 3D-beelden. Op die manier kun je je goed voorstellen hoe je woning er – na het restylen ervan – uit komt te zien.

Trends op het gebied van interieurdesign

Binnen de online woonwinkel is er een speciale sectie gewijd aan trends. MisterDesign zorgt ervoor dat de bezoekers van de site en van de winkel in Den Bosch op de hoogte zijn van de laatste trends op het gebied van interieur en design.

Enkele trends die zij benoemen, zijn onder andere het feit dat ronde tafels in zijn en laten zij door middel van strakke foto’s zien hoe de trends van onder andere ‘wire’ (het gebruik van draad en ijzerdraad, bijvoorbeeld in de vorm van manden en bijzettafels) en messing terugkomen in verschillende inrichtingen.

Een blog dat je meeneemt naar de geschiedenis van interieurdesign

Bijzonder aan de website van de interieurwinkel is niet alleen het strakke ontwerp van de site zelf, met prachtige foto’s die recht doen aan het begrip ‘styling’, maar ook het feit dat op de website van MisterDesign gekozen is voor een uitgebreide blogpagina.

Op deze pagina vind je interessante artikelen over tal van verschillende onderwerpen, zoals bijvoorbeeld de geschiedenis van bepaalde merken die je terugvindt in het assortiment, maar ook wordt op de blog uit de doeken gedaan hoe bepaalde meubelstukken zijn gemaakt. Dit geeft de website net iets ‘meer’: het biedt je als bezoeker een complete ervaring.

Ervaringen met MisterDesign

Ben je vaste klant van deze woonwinkel of mijd je hen juist na een mindere ervaring? We zijn erg benieuwd naar wat je van deze designwinkel vindt. Je kunt jouw ervaring als comment achterlaten. Laat ook even weten wat je gekocht hebt! Een linkje naar het product is altijd leuk.

Alternatieven voor Mister Design

Heeft deze woonwinkel toch net in huis niet wat je zocht? Alternative winkels voor designmeubelen zijn onder andere Puur Design, Fonq en Made.com.

Plaats een reactie