Loberon

Loberon is een andere winkel dan de gemiddelde meubelwinkel en dat zie je direct als je naar de website gaat. Het lijkt wel een de cover van LandLeven of een kledingwinkel met nostalgische aankleding, fraaie ontwerpen en een landelijke touch. Bezoek Loberon.nl

Loberon Meubels Logo

Deze woonwinkel vergelijkt het interieur dan ook met een modieuze outfit. Met de juiste meubels en  woonaccessoires geef je je huis karakter en de juiste look. Loberon Meubels heeft geen fysieke winkel, maar dus wel een zeer uitgebreide webshop.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je op dit moment 15 euro cadeau op je eerste bestelling. Een leuke welkomstkorting dus. Ook is er nu een kortingscode voor gratis verzending. Op de SALE-pagina vind je leuke aanbiedingen en meubels die uit het assortiment gaan.


website: www.loberon.nl | 
adres: Postbus 71, 3980 CB Bunnik
openingstijden: webshop only

e-mail: service@loberon.nl
telefoonnummer:  030 – 659 2530

pinterest: pinterest.com/loberon
facebook: facebook.com/loberon
instagram: instagram.com/loberon


Woonwinkel Loberon

Loberon werd in 2012 opgericht in Duitsland en genoot meteen veel succes. Het bedrijf breidde zich vervolgens uit naar Oostenrijk en Zwitserland in 2016, waarna Frankrijk en Nederland in 2018 volgden. Inmiddels Het aanbod aan artikelen wordt elk seizoen bijgewerkt en tot op heden biedt Loberon meer dan 4.000 verschillende producten aan in de online winkel. De webwinkel werkt ook samen met veel handwerk bedrijven over de hele wereld en dat zie je goed terug in het assortiment. 

Loberon banner 728x90

De Loberon stijl

Alles wat je bij loberon.nl ziet is klassiek, country en mediterraan of een mix daarvan. Denk aan spiegels met een nostalgisch glas-in-lood-design, natuurlijke producten als rustiek houten eettafels aangekleed met stoffen, statige stoelen en elegante metalen salontafels met een oud-goudkleurige finish.

En er worden suggesties gegeven voor bijvoorbeeld bijpassende lampen, kleden of andere meubelen of accessoires, waardoor je meteen ziet waar je het goed mee kan combineren om tot een stijl te komen in huis. In de webwinkel tref je dan ook een uitgebreid aanbod aan van hoogwaardige woonaccessoires, waarmee je je interieur helemaal naar je eigen stijl kunt inrichten.

Voor wie graag een naam ergens aan wil geven kan onze meubels en woonaccessoires ergens in de stijldriehoek tussen klassiek, country en mediterraan plaatsen. Maar wij zijn er vast van overtuigd dat de naam van een stijl er niet zo toe doet voor onze klanten. – Loberon Meubels

Bijzondere accessoires

Of je nu van landhuis, vintage of shabby houdt, bij Loberon vind je altijd de juiste elementen om je inrichting mee af te maken. Denk aan kussens met bloemmotieven, fotolijsten, spiegels of romantische klokken: alles wat past bij de landhuisstijl. Een warm huis kan niet zonder woontextiel volgens Loberon, waardoor het aanbod hiervan groot is.  Een plaid, kussen of stijlvol beddengoed doen wonderen, aldus deze woonwinkel.

Ook de juiste vitrages en gordijnen om de inrichting aan te vullen tref je er en zelfs tassen en sjaals.  Dat maakt de collectie van deze woonshop wel heel breed. De winkel heeft geen fysiek winkel, dus is alles te zien in de webwinkel. Indien je alles eens op je gemak wilt kunnen bekijken, kan ook de catalogus bestellen, zodat je thuis alles eens goed kan doorbladeren en je kan oriënteren.

Goed Design & Service

Hun overtuiging is dat effectief ontwerp op alle vlakken resulteert in kwaliteit. De service, gericht op de klant en persoonlijk vormgegeven, wordt afgestemd op jouw behoeften, terwijl hun logistieke afdeling consistent op tijd levert. Bij Loberon zul je één ding niet aantreffen: hele hoge designerprijzen. Hun inkoop zorgt er keer op keer voor dat de prijzen eerlijk en eenvoudig blijven, dankzij hun constante inspanningen. Niet alleen voor dikke portemonnees dus.

Alternatieven voor Loberon

Heb je niet kunnen vinden wat je zocht? Het overgrote deel van de woonwinkels op hadeisgn.nl zijn design winkels, maar voor landelijke meubelen kun je ook kijken bij Country Lifestyle. Ook Morres en Gewoon Stijl zijn meer algemene meubelzaken. De meeste overige zaken hebben meer Scandinavisch Design en andere modere stijlen. Hetzelfde geldt voor de mooie woonwinkels (10) die je in dit artikel terugleest. Maar wellicht heb je er toch wat aan.


Bekijk de design meubelen en woon-accessoires van de volgende 5 woonwinkels:

Mister design logo
fonQ logo
design besteller logo
gewoonstijl logo
Goossens logo