SoHome

Sohome.nl is een online winkel gespecialiseerd in woonaccessoires, verlichting en meubels. Het bedrijf is opgericht in 2007 door drie jonge mannen die een liefde voor woondesign deelden. Bezoek de uitgebreide webshop van SoHome.

SoHome logo

Bezoekers zijn welkom in de Concept Store in Barneveld waar de mooiste pronkstukken uitgestald staan. Je treft hier merken uit eigen land en internationale merken. DE Concept Store is een stijlvolle en warme plek waar je een breed scala aan producten vindt, van design meubels tot verlichting, textiel en accessoires. Een plek vol inspirerende meubels die je goed kunt mixen en matchen om zo je eigen stijl te creëren.

Sohome.nl biedt ook interieurontwerpdiensten aan en op maat gemaakte meubels.


website: www.sohome.nl
adres showroom: Anthonie Fokkerstraat 14 3772MR Barneveld
openingstijden: ma di wo do vrij 9-17:30 uur | za 10-16 (check dit op de website)
e-mail: klantenservice@sohome.nl
telefoonnummer: 085 – 022 11 50

facebook: facebook.com/sohome
instagram: instagram.com/sohome
pinterest: pinterest.com/sohome
youtube: youtube.com/sohome

Soho, Manhattan is een trendy en chique buurt

SoHome dankt zijn naam aan de Soho-wijk in New York die kenmerkend is voor een geheel eigen sfeer. De industriële gebouwen met gietijzeren trappen en artistieke tentjes op elke straathoek  zorgen voor een inspirerende wijk en dat is ook wat de eigenaars van sohome.nl in gedachten hadden. Deze inspiratie uit zich in een breed en spannend assortiment aan meubels en woonaccessoires. Speciaal voor klanten die graag een eigen twist aan hun interieur willen geven. 

SoHome banner

Befaamde merken bij SoHome

Bekende meubelmerken die je aantreft bij Sohome zijn onder meer Artistiq Living, meubels met een veelal vintage look en duurzaam zijn, Brookvin Collection met zijn industriële inslag en een Scandinavisch tintje, Dutchbone met een collectie die onder andere uit handgemaakte items bestaat en daardoor een typische authentieke uitstraling hebben en het eigenwijze Nederlands merk LABEL51 dat een gemixte collectie van Scandinavisch, design en industrieel biedt. 

SoHome Kortingscode

Op hun website is met regelmaat een kortingscode te vinden. Op moment van schrijven krijg je bijvoorbeeld 20% korting op de GOOD&MOJO it’s about RoMi Verlichting met de code ‘GOODORMI20‘. dit soort kortingscode wisselt steeds.

Wil je 20 euro korting krijgen op je eerste bestelling? Schrijf je in voor hun wekelijkse nieuwsbrief. Dan ontvang je gelijk een code voor 20 euro korting op je bestelling vanaf 200 euro. Op sale-artikelen geldt deze korting niet. In hun nieuwsbrief vind je ook regelmatig een nieuwe, tijdelijke kortingscode van SoHome.

Met ons verrassende assortiment willen wij jou inspireren en stiekem ook een beetje uitdagen. Durf te experimenteren, mix & match en ontdek je eigen stijl. – SoHome

Een winkel met goede service

Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang meteen twee tientjes korting bij je eerstvolgende bestelling. En als je op zoek bent naar koopjes, kun je altijd nog kijken in de aanbiedingen hoek bij Sale op de website. Bestellingen van boven de vijftig euro worden gratis geleverd en Sohome biedt meer voordelen. Alles wordt snel geleverd, gezien veel artikelen uit voorraad leverbaar zijn. En als het om een groot bedrag gaat, kun je zelf bepalen of je vooraf, achteraf of in termijnen betaalt.

Wil je iets retourneren? Daar doet Sohome.nl  niet moeilijk over; je hebt je hebt altijd dertig dagen bedenktijd. Ook zakelijke klanten kunnen goed terecht bij deze winkel voor de inkoop van een groot aantal artikelen of projectmatige inkoop. 

Andere Mooie Woonwinkels

Had SoHome net niet wat je zocht? Kijk ook eens bij fonQ, Mister Design en Puur Design. Voor banken hebben we een leuk artikel met bekende merken samengesteld. Ben je op zoek naar een hip merk voor je nieuw lamp? check dat het artikel over design merken voor lampen. Succes met het kiezen van je nieuwe aanwinst voor je interieur!


Bekijk de design meubelen en woon-accessoires van de volgende 5 woonwinkels:

Mister design logo
fonQ logo
design besteller logo
gewoonstijl logo
Goossens logo