DesignOnline24

DesignOnline24 is een webshop voor design meubelen en lounge meubelen. In tegenstelling tot veel andere designwinkels hebben ze ene breed assortiment voor kantoren.

DesignOnline24 logo

Merken die je er vindt zijn onder meer Kare Design, Zuiver, Rowico Home, Magis en Dutchtone.

Ze doen aan gratis verzending en bezorgen op afspraak. Ze noemen zich dé online woonwinkel van Nederland. In het outlet-gedeelte van de website vind je actuele aanbiedingen. Bezoek de site designonline24.nl


website: www.designonline24.nl
adres: geen bezoekadres, webshop
openingstijden: n.v.t.

e-mail: info@designonline24.nl
telefoonnummer: 020 700 82 03

facebook: facebook.com/designonline24
instagram: instagram.com/designonline24
pinterest: pinterest.com/designonline24

Voor zakelijke klanten en voor de consument biedt DesignOnline24 een breed aanbod aan designmeubelen en accessoires. De online webwinkel biedt klanten een aantal waarborgen in de vorm van een tweetal certificaten: het certificaat van Thuiswinkel Waarborg en het kwaliteitslabel van BeCommerce.

Daarnaast is de webwinkel aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen en dit biedt klanten het voordeel van een lange garantieperiode. De garantie is namelijk bij DesignOnline24 twee jaar en dan gaat het om volledige garantie. De webwinkel heeft een showroom in Halfweg, waar de meubels en accessoires bekeken kunnen worden. Merken die in het assortiment zijn opgenomen, zijn onder andere Eleonora, By-Boo, Pedrali, Kare Design, Zuiver en LaForma. Van deze merken is de organisatie ook dealer.

DesignOnline24: ook voor zakelijke klanten

DesignOnline24 heeft een ruime keuze voor consumenten maar richt zich daarnaast ook op zakelijke klanten. Zo heeft de meubelaanbieder inmiddels een ruime ervaring in de inrichting van verschillende kantoorruimtes; het heeft meer dan 3000 andere bedrijven voorzien van kantoormeubilair en geholpen met de kantoorinrichting. Bekijk het actuele aanbod.

In de showroom zijn dan ook niet alleen een ruime selectie aan meubels voor in de woonkamer te vinden, maar er staan ook bureaustoelen, ingerichte werkplekken en speciale zit-stabureaus. Interessant is dat het bedrijf ook meubilair aanbiedt dat kan worden ingezet door zakelijke klanten op beurzen. Bijvoorbeeld barkrukken en stevige statafels om klanten op beurzen aan te ontvangen. Daarnaast kunnen de meubels die in het assortiment zijn opgenomen, op tv bekeken worden. DesignOnline24 verzorgt regelmatig de aankleding van televisieprogramma’s.

Advisering en styling door een professioneel team

Het team van DesignOnline24 adviseert op verschillende gebieden en kan de styling helemaal uit handen nemen. Het maakt dan niet uit of het gaat om een wat kleiner project of om een grote zakelijke klant. Offertes kunnen online worden aangevraagd.

Projectmeubels tegen gunstig tarief voor stylisten en architecten

Naast meubels biedt de webwinkel ook verlichting aan die onder andere kan worden gebruikt door stylisten en architecten. Het bedrijf werkt wel vaker mee aan projecten van architecten en stylisten die meubilair of verlichting nodig hebben voor een speciaal project. Deze projectmeubels kunnen vaak wel worden geleverd tegen een scherp tarief. Er zijn verschillende positieve referenties te lezen van klanten van OnlineDesign24. Bezoek de website

Scherpe prijzen in de speciale meubeloutlet van DesignOnline24

DesignOnline24 heeft een aparte outletpagina waar je meubels en verlichting tegen zeer gunstige prijzen kunt vinden. Het gaat dan gewoon om de merken die de website aanbiedt en waarvan het bedrijf ook dealer is.

De outletcollectie is wisselend en die wisseling gaat in een rap tempo, dus het verdient de aanbeveling om de aparte pagina goed in de gaten te houden. Zeker als je op zoek bent naar iets speciaals, kan het gunstig zijn om de outlet te raadplegen en te kijken wat er momenteel wordt aangeboden. De kortingen kunnen wel oplopen tot 80 project. Er is een speciale stoelenoutlet met stoelen van design merken en een bankenoutlet.

Ook is er een speciale verlichtingoutlet. Het feit dat de webwinkel is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en BeCommerce betekent ook dat er een goede garantie wordt gegeven op de meubels en verlichting die in de outlet worden aangeboden. Meer goedkope design meubelen tegen outlet-prijzen vind je bij Designmeubel Outlet.

Alternatieve Design Winkels

Niet gevonden wat je zocht? Kijk ook eens bij de winkels (webshops ook) van Made Meubelen en Mister Design. Ook Goossens Wonen heeft naast een grote vestiging een prima webwinkel.


Bekijk de design meubelen en woon-accessoires van de volgende 5 woonwinkels:

Mister design logo
fonQ logo
design besteller logo
gewoonstijl logo
Goossens logo