Goossens Wonen

goossens wonen logo

Design woonwinkel Goossens Wonen heeft een uitgebreid assortiment aan woon- en slaapartikelen. Deze zijn te bestellen via hun website.

Ook heet de keten diverse winkels verspreid over hele het land. In de 20 woonwinkels vindt u ook design meubelen en slaapzaken als bedden.


website: www.goossenswonen.nl
adres: Edisonstraat 56E, 6902 PK Zevenaar
openingstijden: ma 11–18 | di wo do 10–18 | vrij 10–20 | za 10-17 | zo 12-17

e-mail: klantenservice@goossens.nl of via contactformulier op de website
telefoonnummer: 0413 – 212 855 (ook whatsapp mogelijk)

facebook: facebook.com/goossenswonen
instagram: instagram.com/goossenswonenenslapen
pinterest: pinterest.com/goossenswonen
youtube: youtube.com/goossenswonenenslapen

Goossens wonen en slapen: een begrip op de Nederlandse markt

Voor de meeste mensen is Goossens een begrip als het gaat om de grotere woonwinkels. Het bedrijf, dat zich richt op meubels voor in de woonkamer en voor in de slaapkamer, heeft naast een webwinkel ook achttien fysieke winkels, waaronder een outletstore.

Op de website richt de meubelgigant zich op sfeer en heeft veel aandacht voor het beleven van de meubels. Er is een aparte categorie waarin je als bezoeker van de site kunt binnenkijken bij andere mensen en bijzondere inrichtingen, zodat je inspiratie op kunt doen voor je eigen inrichting.

Even binnenkijken bij…

Op de website van Goossens is er een aparte pagina gewijd aan het even binnenkijken bij verschillende inrichtingen. Zo kun je het interieur bekijken van de twee eigenaars van een oude woonboerderij in Veghel, waarbij je door middel van links dezelfde bank kunt aanschaffen als die in de woonkamer in de boerderij staat.

Ook worden er interieurtips gegeven. De pagina waarbij je kunt binnenkijken is niet de enige pagina op de site waar je tips en adviezen over interieur en styling kunt vinden. Ook op de blog van Goossens wonen en slapen vind je allerlei leuke en inspirerende verhalen over interieur, meubels en lifestyle. De blogs worden vergezeld van prachtig en aansprekend beeldmateriaal, zodat je helemaal de sfeer kunt proeven.

Optimale bezorging en keuze voor milieu en gebruiksvriendelijkheid

Goossens heeft een eigen bezorgafdeling, waarbij sinds een tijdje speciaal aandacht is voor een manier van bezorgen die zowel klantvriendelijk en servicegericht is, als beter voor het milieu. Zo rijden de bezorgers in een speciaal uitgeruste bus van het merk Volvo.

In de bezorgauto’s is een speciaal systeem geplaatst, waarbij het rijgedrag van de chauffeurs in de gaten kan worden gehouden. Er wordt gericht gekeken naar de manier van rijden door de bestuurder, want het is de bedoeling dat er zo zuinig mogelijk gereden wordt.

Dit is niet alleen goed voor de vermindering van de onderhoudskosten van het wagenpark en voor het verbruik van de vrachtwagens die in heel Nederland en België bezorgen, maar ook beter voor het milieu. De chauffeurs hebben een speciale training gevolgd om zo zuinig mogelijk te meten en worden ook beloond als zij zuinig en netjes hebben gereden.

Goossens Wonen: uitgeroepen tot beste woonwinkel van Nederland

Goossens wonen en slapen werd in 2016 uitgeroepen tot beste woonwinkel door het Nederlands Instituut voor Kwaliteitstest, het NIKWA. Het ging daarbij om service en advies. In het rapport scoorde de woonwinkel bijna een negen (op een tiende punt na) en op alle onderdelen die werden getest (eerste indruk, service en kwaliteit) kwam Goossens als beste uit de bus.

Alternatieven voor Goossens

Heeft Goossens Wonen niet precies wat je zoekt? Kijk dan eens bij de prachtige webshops van Mister Design of fonQ.