FonQ

fonq logo 125

Drievoudig bekroond concept. Geef je huis wat fonQ

Online woonwinkel fonQ heeft meer dan 60.000 producten in haar assortiment en biedt alles voor in en om je huis. fonQ biedt een ruim assortiment, keuzehulp én inspiratie, en helpt je bij het inrichten van je huis.

Klanten kunnen bij de webwinkel terecht als ze op zoek zijn naar meubels, woonaccessoires, bed & bad, tuinmeubelen, barbecues en andere dingen om jouw interieur ‘wat fonQ te geven’. Bezoek fonQ.nl


website: www.fonq.nl | geen verzendkosten
adres showroom: Kobaltweg 50 3542Ce Utrecht
openingstijden: ma di wo do vr 8:30-18 | za 10-17

e-mail: via contactformulier op de website | showroom: showroom@fonq.nl
telefoonnummer: 085-888 68 55 | ma di wo do vr 9-22 | za zo 10-17

facebook: facebook.com/fonq
twitter: @fonq
instagram: instagram.com/fonq
pinterest: pinterest.com/fonq
youtube: youtube.com/fonqDe webwinkel werd in 2016 bekroond met de Thuiswinkel Award in de categorie ‘Wonen en Tuin’, kreeg voor de periode 2016-2017 de Webshop Award van ABN Amro in de categorie wonen, een prijs die zij voor 2017-2018 en voor 2018-2019 nog een keer wisten binnen te slepen!

fonQ: Online aanwezigheid versterkt met vlogs

Leuk aan de website van fonQ is niet alleen de geweldige styling van de site zelf, waarin de ruim 60.000 producten op passende een aantrekkelijke manier worden aangeboden, maar ook het feit dat het bedrijf heeft gekozen voor vlogs om bezoekers te laten zien hoe een dag bij fonQ eruitziet. Zo geeft de webwinkel je een echt kijkje in de keuken en maakt het direct gebruik van alle mogelijkheden die moderne techniek tegenwoordig te bieden heeft.

Benieuwd of die ene stoel wel lekker zit? In de fonQ inspiratie-showroom kun je een kleine selectie van het assortiment in het echt bewonderen – fonQ

Samen sterk door partners toe te laten

De online woonwinkel riep in juni 2018 het speciale programma ‘fonQ Partners’ in het leven. Met de eerste marktplaats in Nederland die specifiek is gericht op Home & Living, maakt het bedrijf op haar website plaats voor een steeds sneller groeiend aantal partners, die hun producten via deze design woonwinkel kunnen verkopen.

Door deze partners wordt het assortiment met maar liefst meer dan 100.000 producten uitgebreid. Het idee achter deze zogenaamde ‘marktplaats’ is om een einde te maken aan de versnipperde (online) markt binnen het home & living-segment en een centrale plek aan te bieden waar je als koper terecht kan voor al je wensen op het gebied van wonen en lifestyle. Partners die wel wat zien zitten in een samenwerking, kunnen zich via een speciaal aanmeldformulier aanmelden op de site.

Naast online ook als magazine en fonQ showroom

De woonwinkel heeft een eigen showroom in Utrecht, waar je terechtkunt om meubels, accessoires en gadgets te bezichtigen. De winkel laat daarnaast een eigen distributiecentrum bouwen in Utrecht, van waaruit de producten rechtstreeks aan klanten kunnen worden geleverd.

De bekroonde webwinkel heeft daarnaast een eigen magazine, ‘Mooi’, waarin strakke foto’s de designstukken nog eens extra in het zonnetje zetten. Het tijdschrift verschijnt vier keer per jaar en je ontvangt ‘Mooi’ onder meer als je een bestelling op de website hebt geplaatst. De oplage van het tijdschrift zit rond de 20.000 exemplaren en vervangt de catalogus. 

Interessante weetjes vind je bij het nieuws

Een eigen blogpagina heeft fonQ niet, maar laat wel alle interessante weetjes over het bedrijf, over trends en over de visie op wonen en lifestyle terugkomen binnen de pagina van het nieuws. Dit nieuws bevat niet alleen interessante informatie over de organisatie zelf, maar bevat ook leuk te lezen artikelen, bijvoorbeeld over het feit dat vrouwen voor het grootste gedeelte verantwoordelijk zijn voor de keuze van de inrichting.

Ervaringen

Koop jij weleens online bij deze woonwinkel? Dan lezen we graag je klantervaringen terug! Laat ook weten wat je gekocht hebt. Niet gevonden wat je zocht? Je vindt ook veel ‘mooi’ voor jouw huis bij Mister Design, VT Wonen en Flinders.