Home24

Home24 is een webwinkel met een groot assortiment meubelen, lampen en woonaccessoires. Ook kun je bij Home24 outdoor items kopen om je tuin te stylen.

home24 logo

Keuze is er in ieder geval meer dan genoeg bij deze populaire webwinkel, want Home24 heeft maar liefst 85.000 artikelen in het online assortiment.

Verder onderscheidt de webwinkel zich met gratis verzending, een lange bedenktijd van 30 dagen en onafhankelijke klachtenbemiddeling. Bovendien vind je op de SALE-pagina diverse aanbiedingen. Bezoek de webwinkels van Home24.nl


website: www.home24.nl
adres: webwinkel, geen bezoekadres

e-mail: via contactformulier op de website
telefoonnummer: 020 – 2583 800 | ma di wo do vr 9-18

facebook: facebook.com/home24
twitter: @home24_nl
instagram: instagram.com/home24_nl
pinterest: pinterest.com/home24


Home24: Meubelen, lampen en accessoires

Zoals al eerder vermeld, bestaat het assortiment van Home24 uit maar liefst 85.000 items. Een groot deel van de collectie van Home24 bestaat uit meubels zoals tafels, eetkamerstoelen, banken, kasten en bedden. De meubels in het assortiment van Home24 zijn onderverdeeld per kamer in huis. Ben je op zoek naar een bed, dan kijk je bij de categorie ‘slaapkamer’. Zoek je een nieuwe eettafel, dan kijk je bij de categorie ‘eetkamer’. Deze categorieverdeling maakt het online shoppen bij Home24 erg gemakkelijk, ondanks het ontzettend grote aanbod. 

Verder kun je bij Home24 ook design lampen en woonaccessoires kopen. En wil je jouw tuin een grote make-over geven? Dan zit je ook goed bij Home24, want in het aanbod van deze webwinkel vind je ook items als tuinsets, buitenlampen, bloempotten en verschillende soorten zonwering. 

De merken van Home24

Enkele topmerken die je in de grote collectie van deze winkel vindt, zijn Mørteens, Ars Natura, Smood en Studio Copenhagen. Verder verkoopt de online shop ook producten van merken als Esprit, Maison Belfort, Mooved, Skøp, Tom Tailor en Zuiver. In totaal worden er tientallen verschillende merken vertegenwoordigd in de grote collectie van de webwinkel. De kans is dan ook groot dat de items van jouw favoriete designer merk ook door Home24 worden verkocht. 

Trends en stijlen

Wat Home24 onderscheidt van de vele andere webwinkels met meubelen en woonaccessoires, is het feit dat deze webwinkel een aparte pagina met trends en stijlen heeft. Op deze pagina worden diverse actuele woontrends en bekende woonstijlen uitgelicht. Ben je op zoek naar een item binnen een specifieke trend? Dan klik je op deze trend. Nu krijg je alle producten binnen deze specifieke trend te zien. En wil je jouw interieur inrichten volgens een specifieke woonstijl? Dan klik je op deze stijl. Nu krijg je honderden producten te zien die volgens de interieurexperts van Home24 perfect bij deze stijl passen. 

Van de industriële woonstijl tot de Scandinavische stijl: ze worden allemaal vertegenwoordigd op de pagina met trends en stijlen. Scandinavische design-merken vind je ook bij DEENS design.

Zelfs als je jouw huis volgens de vrij nieuwe Glamour stijl in wil richten, vind je de juiste trendpagina in de online shop. Voor meer mooie Scandinavische meubelen kun je ook bij Made Meubelen terecht.

Sale bij Home24

Wil je met korting shoppen bij Home24? Dan ga je naar de salepagina van de webwinkel. Deze pagina staat altijd online. Er worden producten verkocht die uit de collectie van Home24 gaan, maar ook items die tijdelijk afgeprijsd zijn. Omdat het aanbod saleartikelen zo groot is, kun je altijd wel een afgeprijsd item vinden dat bij jou en jouw interieur past.

Het online warenhuis gericht op gemak voor de klant

De online winkelcommunity Home24 onderscheidt zich door een focus op ‘gemak voor de klant’. Het bedrijf werd in 2012 in Nederland gelanceerd en is ‘het zusje’ van de Duitse kleding- en schoenengigant Zalando. Home24 biedt een groot platform met keuze uit maar liefst 85.000 verschillende producten die gratis worden thuisbezorgd. Voor elke stylingswens is er wel een bijpassend meubelstuk of accessoire te vinden.

Het bedrijf stelt hoge eisen aan de partners met wie het samenwerkt, om zo de hoogte kwaliteit te garanderen voor een scherpe prijs. Het assortiment is grofweg opgedeeld in zes ‘stijlen’: ‘Industrial’ (een gewaagde combinatie met industriële elementen in het design), ‘Scandi’ (voor liefhebbers van Scandinavisch design), ‘Landelijk’ (voor een meer landelijke uitstraling), ‘modern’ (strak en minimalistisch), ‘Glamour’ (voor liefhebbers van luxe en ‘glitter’) en ‘Natuurlijk’ (de basic styling met een focus op massieve stukken van hout en een rustige uitstraling). De verschillende producten in het assortiment zijn verdeeld binnen deze zes stijlen en zijn terug te vinden het het shop-gedeelte op de site. Bezoek Home24.nl.

Wereldwijd actief

Het bedrijf achter Home24 is wereldwijd actief. Het hoofdkantoor zit in Berlijn, Duitsland en van daaruit worden de platformen en de verzending van producten in Nederland, Frankrijk, België, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en Italië aangestuurd. Ook buiten Europa is de organisatie actief, en wel in Brazilië. Daar heeft Home24 echter wel een andere naam, namelijk ‘Mobly’. Het platform zegt over zichzelf dat het de ‘grootste webwinkel voor home en living’ is binnen Europa.

Redenen om te kiezen voor juist deze online retailer

Home24 geeft je op hun website een aantal redenen waarom de keuze om te shoppen voor designstukken juist op hun zou moeten vallen. Zo worden de producten die je hebt gekozen, gratis thuisbezorgd en kun je je aankopen dertig dagen op zicht houden en kijken of je keuze de juiste is geweest. Bevalt de aankoop toch niet? Dan is ook het terugsturen (dus binnen die dertig dagen) helemaal zonder kosten.

Het feit dat het platform ruim 85.000 producten in het assortiment heeft, verdeeld over de zes stijlen, wordt genoemd als voordeel omdat de kans zeer groot is dat je altijd wel slaagt bij Home24. Het platform heeft een nieuwsbrief waar je je op kunt abonneren en waarin je onder andere leuke kortingsacties kunt terugvinden. En tot slot heeft ook Home24 een pagina gericht op trends en tips en trucs op het gebied van design en stijlen. Deze trends en het laatste nieuws kun je ook terugvinden op hun Facebookpagina en Instagrampagina.

Inspiratiepagina en tips en trucs

Op Home24 vind je geen blogs of vlogs zoals op Mister Design, zoals die wel staan op andere webwinkels binnen dit segment. Wel is er een speciale inspiratiepagina, maar deze lijkt helaas ietwat verouderd met berichten uit 2016. Dit geldt ook voor de tips op de bijbehorende pagina. De tips zijn wel divers en gaan over design, maar ook over hout, het toepassen van de juiste kleuren, hoe je een opgeruimde kast kunt krijgen (en behouden) en hoe je een perfecte zomersalade kunt maken. Kijk ook eens bij Loberon en Coppens Warenhuis in Volkel.


Bekijk de design meubelen en woon-accessoires van de volgende 5 woonwinkels:

Mister design logo
fonQ logo
design besteller logo
gewoonstijl logo
Goossens logo