Made.com

made.com logo

Made.com is een grote online woonwinkel, met een vestiging met showroom in Amsterdam, aan het Rokin.

In de webshop vind je kasten, stoelen, lampen, fauteuils, tafel, bedden, lampen en nog veel meer. Ook voor woonaccessoires kun je bij Made.com terecht. dit geldt ook voor textiel en een aantal tuinartikelen.
Stijlen lopen van modern, Scandinavisch tot retro. Neem een kijkje in de webwinkel van Made.


website: www.made.com
adres: Rokin 75 1012KL Amsterdam
openingstijden: ma 11–18 | di wo vr za 10–18 | do 10–21 | zo 11-18

e-mail: via contactformulier op de website
telefoonnummer: 020-709 1046 (ma-vrij 9-18)

facebook: facebook.com/madedotcom
twitter: @madedotcom
instagram: instagram.com/madedotcom
pinterest: pinterest.com/madedotcom
youtube: youtube.com/made


Made heeft ook een eigen app in de iTunes Store: download hem hier

made banner

Bij Made.com gaat alles direct van de maker naar de klant

De online designwinkel Made.com heeft ervoor gekozen om alle, volgens hen in principe onnodige, tussenstappen tussen maker en koper te schrappen. Producten die je bij hen koopt, worden rechtstreeks vanaf de maker naar jou als koper toegestuurd. Het idee erachter is dat op deze manier de kosten worden gedrukt en dat er dus aan echte, mooie designstukken een fijn en betaalbaar prijskaartje hangt.

Volgens de webwinkel kunnen ze door deze manier van werken een besparing bieden van maar liefst 70% op de prijs van designstukken. En dat is natuurlijk altijd fijn meegenomen. Maar Made.com is meer dan alleen een designwebwinkel met een scherp prijsbeleid. Het bedrijf heeft een showroom middenin Amsterdam geeft nieuwe, talentvolle designers uit binnen- en buitenland een kans zich te profileren.

Meubels, accessoires en hondenmanden 

De designwinkel kent een uitgebreid assortiment, waar niet alleen een ruime keuze is in meubilair (denk aan tafels, stoelen en fauteuils of aan handige opbergsystemen) maar ook aan accessoires en aan textiel (handdoeken, beddengoed maar ook aan badjassen en badmatten). Ook voor huisdieren biedt de website voldoende interessante artikelen aan. Zo zijn er prachtige stijlvolle hondenmanden en manden en kussens voor katten, maar ook voederbakken compleet in stijl. 

Talentlab: van concept naar daadwerkelijke productie

Een nieuw initiatief van Made.com is het ‘Talentlab’. Dit digitale platform biedt ontwerpers de kans een concept van een ontwerp te uploaden en het vervolgens te laten zien aan potentiële kopers. Is er interesse in het ontwerp, dan kunnen afnemers via crowdfunding zorgen dat het design ook daadwerkelijk in productie wordt genomen. Talentlab biedt op deze manier nieuwe ontwerpers een kans om van concept naar daadwerkelijke productie te gaan.

Made.com: ook als je op zoek bent naar inspiratie en de nieuwste trends

Leuk aan Made.com is het feit dat ze speciale aandacht besteden aan het opdoen van inspiratie en het volgen van de nieuwste trends. Zo kun je op hun website genoeg ideeën vinden, al dan niet gebaseerd op de nieuwste trends, en inspiratie opdoen voor je inrichting. Je vindt verschillende tips die ook verdergaan dan alleen interieur. Zo vind je op de inspiratiepagina bijvoorbeeld een artikel over hoe je omgaat met cactussen (helemaal passend binnen de ‘groentrend’).

Op deze pagina staan ook interessante interviews met designers, die je een kijkje in hun ‘keuken’ geven en vertellen over hun stijl en ontwerpen. Erg leuk als je erover denkt een stuk van deze designer aan te schaffen. Op die manier heb je ook direct een beetje meer achtergrondinformatie over het ontwerp en de ontwerper.

Samenwerken met grote buitenlandse investeerders

Made.com werkt samen met partners die in de bijzondere manier van productie en verkoop, geloven. En het gaat niet alleen om designers, maar ook om ontwikkelaars en investeerders die het bedrijf aan zich heeft weten te binden en ook met naam en toenaam noemt. Zo is John Hurt een van de investeerders die in het concept van Made.com gelooft. Hurt is bekend als oprichter van de internationale koffieketen Coffee Company.