LUMZ

lDe webshop LUMZ.nl is een verzamelplaats van mooie design meubelen. Je vindt er lampen, hippe accessoires maar ook zitmeubelen, kasten, tafels en meubilair voor je thuiswerkplek.

Logo Lumz

Bekende merken die ze verkopen zijn Kave Home, BePure Home, DTP Import, Bodio Dax en Tower Living. Opvallend en onderscheidend ten opzichte van andere design winkels is het brede assortiment aan kapstokken.

Naast de webwinkel hebben ze ook gewoon een winkel. Je vindt de showroom, die ruim 1.000 vierkante meter groot is in Houten, nabij Utrecht. Bezoek de website LUMZ.nl


website: www.lumz.nl
adres showroom: Hoofdveste 22 3992DG Houten
openingstijden: ma di wo do za 10-17 | zo gesloten

e-mail: klantenservice@lumz.nl
telefoonnummer: 085-888 68 55 | ma di wo do vr 9-22 | za zo 10-17

facebook: facebook.com/lumz
instagram: instagram.com/lumz-nl
pinterest: pinterest.com/lumz
youtube: youtube.com/lumz


Over LUMZ Design Meubelen

Online meubelaanbieder LUMZ draait al een tijdje mee in de meubelbranche. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van designmeubels en accessoires tegen een betaalbare prijs.

Het hanteert een eigen definitie van ‘design’ en biedt dan ook alleen maar meubels aan waarvan LUMZ zelf vindt dat het onder de noemer ‘design’ valt. Dit geldt volgens de webwinkel – die een fysieke woonwinkel heeft in Houten in het midden van Nederland en een showroom in Utrecht – dus in ieder geval voor de merken Kare Design, d-Bodhi, Innovation Living, DTP Import, LaForma en Kave Home. Veel van dat soort merken vind je ook bij VTwonen trouwens. 

De voordelen op een rij

Volgens LUMZ biedt het klanten een aantal voordelen. Het rijtje staat op de website van de woonwinkel opgesomd. Naast een focus op betaalbaar design, biedt de webwinkel gratis bezorging aan in België en Nederland, bij een besteding van vijftig euro of meer. De producten die je aanschaft, mag je dertig dagen op zicht houden.

Mocht het product dan alsnog niet bevallen, of valt het tegen, dan kun je het zonder verdere verplichtingen retourneren. Of dit terugsturen ook gratis is, wordt niet duidelijk op de website. Dat is misschien een vraag voor de klantenservice, die zeven dagen per week van negen uur ’s ochtends tot zeven uur ’s avonds is geopend.

LUMZ Designmeubelen tegen outlet-prijzen

Betaalbaarheid is een van de speerpunten van LUMZ. De webwinkel heeft daarom ook een outletstore in Utrecht. De winkel heeft een oppervlakte van 1000 vierkante meter. Je kunt er outletmeubels in iedere stijl vinden, tegen prettige outletprijzen.

De merken die in het assortiment zijn opgenomen, zijn onder andere Zuiver, IXXI en LaForma. De stijlen die je in de winkel vindt, zijn: industrieel, retro, landelijk wonen en modern. Landelijke meubels vind je ook bij Loberon. Er wordt een laagsteprijsgarantie gegeven en daarnaast kunnen bezoekers van de outletstore rekenen op leuke aanbiedingen.

Qua meubels is er genoeg te zien in de outletstore. Zo kun je er terecht voor kasten, design stoelen en tafels en banken, allemaal van bekende namen in de branche. Er is speciale aandacht voor stoelen. Volgens de designwebwinkel moet een stoel namelijk niet alleen mooi zijn, maar ook comfortabel. Bezoek de website van LUMZ. Meer outlet-prijzen vind je bij Design Meubel Outlet.

Showroommodellen tegen scherpe prijzen op de website

Op de website is een aparte pagina gewijd aan showmodellen die te koop aangeboden worden. De showmodellen gaan uit het assortiment en de prijzen zijn daarom extra scherp. De aanbiedingen op de pagina zijn wisselend, dus het is zaak om dit scherp in de gaten te houden als je op zoek bent naar iets speciaals.

Interieuradvies en tips op maat

In de showroom in Houten kun je niet alleen terecht voor een bezichtiging van de verschillende stijlen, meubelstukken en accessoires die LUMZ aanbiedt, je kunt er ook terecht voor tips voor je interieur.

Wil je echt stylingadvies? Dan komen de adviseurs van LUMZ op huisbezoek om je te voorzien van een advies op maat. Zo kunnen de adviseurs gericht kijken naar waar de problemen op interieurgebied zitten en bepaalde vragen direct beantwoorden. Om vrijblijvend advies in te winnen over de mogelijkheden en de kosten van een huisbezoek, kan worden gebeld met de klantenservice.

Alternatieve Woonwinkels

Houd je meer van industriële meubelen? Kijk dan eens bij Gigameubel. Ze hebben een prima webshop maar ook een grote showroom in Soest. Of lees dit artikel over stoere lampen en merken voor design lampen. Andere leuke woonwinkels zijn Design Bestseller en WoonOnline


Bekijk de design meubelen en woon-accessoires van de volgende 5 woonwinkels:

Mister design logo
fonQ logo
design besteller logo
gewoonstijl logo
Goossens logo