DEENS Design

DEENS Design is een online winkel die een breed scala aan producten van Deense en Nederlandse makelij verkoopt. Ze bieden alles; van meubels en woonaccessoires tot trendy accessoires. Hun website / webshop is DEENS.nl

Deens Design logo

In 2006 ontstond bij twee vriendinnen het idee om DEENS op te zetten. De eerste wens was om een fysieke winkel te beginnen, maar vanwege opgroeiende kinderen werd besloten om eerst een online winkel te starten. Het werd al snel duidelijk dat er gezamenlijk voor geselecteerde merken uit Denemarken gekozen werd. 

Veel verkochte producten in hun webshop zijn bijvoorbeeld de It’s About RoMi design Lampen, Ferm Living plantenbakken, HKliving vloerkleden en House Doctor servies.


website: www.deens.nl | gratis bezorging vanaf 50 euro in Nederland
adres: webshop only
openingstijden: niet van toepassing

e-mail: klantenservice@deens.nl
telefoonnummer:  +31 6236 21558

youtube: youtube/deensNL
facebook: facebook.com/deensNL
instagram: instagram.com/deensNL
pinterest: pinterest.com/deensNL


Bekende merken bij DEENS Design

Vandaag de dag is het assortiment uitgebreid met Nederlandse merken die goed passen bij de Deense collectie. Daardoor biedt DEENS voor uiteenlopende smaken een oplossing en ook voor iedere portemonnee. DEENS is vandaag de dag gespecialiseerd in het verkopen van kleurrijke en hoogwaardige designmeubels van bekende Scandinavische en Nederlandse merken zoals Madam Stoltz, HKliving, House Doctor, Urban Nature Culture en het Nederlandse Fatboy, bekend van de zitzakken. Deze merken staan verder stuk voor stuk bekend om hun hoge kwaliteit en hun tijdloze designs. 

DEENS.nl banner 728x90

Scandinavisch meubeldesign 

De meubels van DEENS worden veelal gekenmerkt door zijn eenvoud, functionaliteit en minimalisme. Ze zijn doorgaans gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, leer en metaal, en hebben vaak strakke lijnen en subtiele rondingen. Gemeenschappelijke ontwerp-elementen zijn rechte lijnen, lichte kleuren en licht hout. Scandinavisch meubilair is ontworpen om comfort en stijl te bieden in een moderne, eigentijdse setting. En dat is wat ze bij DEENS zeker hebben begrepen. Ook kun je er terecht voor keuken accessoires, conceptueel meubeldesign, woontextiel, verlichting en er is zelfs een uitgebreid assortiment voor de kinderkamer. Bezoek DEENS.nl.

DEENS.nl Online webwinkel

Deens Design banner rechthoek

Bovendien staat DEENS bekend om hun uitstekende service. Op verschillende review websites scoort het bedrijf hoge ogen. DEENS kent geen fysieke winkel om te bezoeken, maar heeft een prima website waar je kunt kiezen uit de stijlvolle en duurzame meubelen. Er zijn veel inspirerende foto’s op de site te vinden.

Het bedrijf staat tevens voor een persoonlijke aanpak. Geen wisselende klantenservice medewerkers, maar een persoonlijke benadering met degene waar je je bestelling via de mail van hebt gekregen.

Op de website van DEENS.NL kun je tevens een interieur stylist vinden die je advies kan geven bij het inrichten van je huis of je kan een kijkje nemen op het stylisten platform. Bekijk de website voor meer informatie en om de meubels online te bestellen!

Alternatieve Woonwinkels voor Scandinavisch Design

Heb jij bij DEENS design toch niet kunnen vinden wat je zocht? Er zijn veel meer webshops die Deense en overige Scandinavische design meubels en accessoires aanbieden. Kijk eens bij Mister Design, fonQ of Design-Bestseller. Of bekijk de pagina’s over HAY Design en ferm LIVING. Wat is jouw favoriete Scandinavische woonmerk? Laat het achter in de comments.


Bekijk de design meubelen en woon-accessoires van de volgende 5 woonwinkels:

Mister design logo
fonQ logo
design besteller logo
gewoonstijl logo
Goossens logo

Plaats een reactie