Morres

Morres Meubelen uit Hulst heeft meer dan 250 merken in de webshop. Daarnaast hebben ze een grote showroom die 7 dagen per week geopend is. De winkel is maar liefst 40.000 vierkante meter groot, maar ze hebben ook een prima webshop als je de winkel niet wilt bezoeken. Je vindt de webwinkel op Morres.nl

Morres Meubelen logo

Merken die je bij Morres vindt zijn onder andere Coco Maison, Auping, Dome Deco, Essenza, Harvink, Ethnicraft, Normann Copenhagen, Montèl en Wandkraft.

Totaal dus ruim 250 merken die je op de website kunt bekijken. Je kunt ook per design-merk het assortiment bekijken.


website: www.morres.nl
adres: Industrieweg 2 4561GH Hulst
openingstijden: di wo do vr za zo 10-18

e-mail: klantenservice@morres.nl
telefoonnummer: 0114 – 388 388

facebook: facebook.com/morreswonen
instagram: instagram.com/morreswonen
pinterest: pinterest.com/morreswonen


Familiebedrijf Morres Meubels als een van de eerste meubelwinkels online

De Zeeuwse meubelaanbieder Fré Morres vestigde zich in 1909 in het centrum van Hulst. Hij begon met een meubelzaakje, dat zich uiteindelijk zou uitbreiden naar een bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland. Morres Meubels verhuisde tegen het einde van de jaren 60 naar Tol, waar het een grotere showroom opende.

Morres Meubelen banner 728x90

Leuk detail is dat het bedrijf als een van de eerste Nederlandse meubelzaken een eigen catalogus had en zich online profileerde met een website en webwinkel. Ook lukte het Morres om, tegen de tijdgeest in, de zondagsopening van zijn winkel erdoor te krijgen. In de jaren ’90 had Morres nog twee andere vestigingen, eentje in Zaanstad en eentje meer oostelijk, in Deventer. Deze vestigingen zijn inmiddels gesloten.

Morres begon als familiebedrijf maar werd in 2009 overgenomen door De Mandemakers Groep. Deze overname kwam na een grootschalige reorganisatie drie jaar eerder.

Inclusief Kidsclub en eigen LaPlace restaurant

De omvangrijke showroom die nu is gevestigd in Tol en meer dan 40.000 vierkante meter meet, heeft de beschikking over een Kidsclub en een LaPlace restaurant. In het restaurant van de bekende oud-V&D-formule kun je terecht voor koffie, lunch of een meer uitgebreid diner.

In de Kidsclub van Morres Wonen kunnen kinderen van drie jaar terecht. Zij worden opgevangen door gediplomeerde oppassers. In de Kidsclub kun je trouwens ook kinderfeestjes geven. (Toekomstig) ouders kunnen vervolgens terecht bij de omvangrijke kidsafdeling, waar je alles kunt vinden: van babykamer tot alles wat je nodig hebt om een complete kamer voor tieners modern in te richten. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om te shoppen voor de babyuitzet middels een speciale service waarbij een geboortelijst kan worden opgesteld.

Naast de Kidsclub en het restaurant heeft Morres Wonen de beschikking over een ruimte van 600 vierkante meter waar exposities gehouden kunnen worden en een eigen kookatelier, mede voor workshops. Bezoek de Morres site

Huwelijkslijst en lijsten voor geboorte

Morres Meubels biedt een bijzondere service: de gratis online tool om cadeaulijsten voor een huwelijk of een geboorte samen te stellen. Stellen die gaan trouwen en/of toekomstige ouders kunnen zich online registreren en de lijsten samenstellen met spullen die zij willen uit de uitgebreide collectie van de meubelgigant. Belangstellenden kunnen dan kiezen uit de cadeaus op de lijst en aangeven wat ze willen geven en deze zaken ook direct aanschaffen.

Breed scala aan uitgebreide evenementen

Morres is meer dan alleen een meubelgigant en dat uit zich niet alleen in bijvoorbeeld de registratielijsten of het inpandige restaurant of kinderopvang. Het bedrijf heeft een breed scala aan eigen evenementen, die variëren van het meubelwarenhuis in kerstsfeer tot ‘Heel Morres Bakt’ met een knipoog naar het populaire televisieprogramma.

Ook vinden er met enige regelmaat kookworkshops plaats. Nog meer inspiratie vind je op de website, waar een groot aantal stylingtips en de verschillende trends voor alle seizoenen worden besproken; denk bijvoorbeeld aan een blogpost over ‘do’s en don’ts’ in je interieur of hoe een artikel over een nieuwe productenlijn van een bekend merk.

Alternatieven voor Morres Meubels

Had Morres onverhoopt niet wat je zocht? Kijk ook eens op mijn pagina’s over Home24, GewoonStijl en VTwonen


Bekijk de design meubelen en woon-accessoires van de volgende 5 woonwinkels:

Mister design logo
fonQ logo
design besteller logo
gewoonstijl logo
Goossens logo