Flinders

flinders logo

Flinders Design: meer dan 150 designlabels onder een dak

Flinders Design is een webwinkel die meer dan 25.000 designstukken in haar collectie heeft, van meer dan 150 verschillende hoogstaande kwaliteitsmerken.

Het bedrijf voert als slogan: ‘Maak je interieur bijzonder’ en bij die slogan passen het ruime assortiment, bestaande uit meubels, accessoires voor in de woning en unieke verlichting prima bij. Bezoek Flinders.nl


website: www.flinders.nl
adres: Affuitenhal 10 1505RE Zaandam
openingstijden: ma di wo do vr za zo 10-18

flinders design heeft een magazijn in Amsterdam, een designstudio in Gent en cafés in Groningen en Hilversum

e-mail: info@flinders.nl
telefoonnummer: 020 – 3030 630

facebook: facebook.com/flindersdesign
twitter: @flindersdesign
instagram: instagram.com/flinders.design
pinterest: pinterest.com/flindersdesign
youtube: youtube.com/flindersdesign


Het bedrijf heeft een fysieke winkel in Zaandam en biedt ook stylingsadvies aan. Bijzonder aan Flinders Design is het feit dat er twee heuse Flinder cafés zijn: eentje in Groningen en eentje in Hilversum. Het bedrijf richt zich namelijk niet alleen op de styling van woningen, maar pakt ook zakelijke ruimtes aan. Het magazijn bevindt zich in Amsterdam.

Design moet je kunnen (be)leven

De boodschap van het bedrijf is dat je design moet kunnen (be)leven. Het bedrijf wil dat een keuze voor design voor iedereen een mogelijkheid wordt, dus ongeacht smaak en budget. In de woonwinkel in Zaandam staat een groot deel van het assortiment om te bekijken, maar ook om te testen.

Bijzonder is dat je in de woonwinkel ook via een tablet die het bedrijf je ter gebruik aanbiedt, kunt shoppen op de webwinkel. Heb je dus een interessant meubelstuk gevonden in de woonwinkel en zoek je daarbij een perfect passende accessoire? Dan kun je dat ter plekke uitzoeken op de webwinkel. De producten  die Flinders aanbiedt, zijn ook (online) verkrijgbaar via grote platformen en warenhuizen zoals Amazon en De Bijenkorf.

Visie op design

De stylisten die werken voor Flinders, komen op afspraak bij je thuis om je wensen en de mogelijkheden te bespreken en je van een stylingadvies te voorzien. Het bedrijf heeft namelijk een eigen visie op design: voor hen is een designartikel een artikel waarvan je elke dag blij wordt.

Volgens Flinders is over designmeubelen en designaccessoires vaak door een professional net iets langer nagedacht, worden de producten vervaardigd van hoogstaande materialen en worden er vaak net iets minder producten van gemaakt dan het geval is bij massaproductie van meubelen. Daarnaast is design volgens de visie van het bedrijf iets tijdloos. Of je het nu tien jaar in je kamer hebt staan, of vijftig jaar, een designstuk zal altijd ‘in’ zijn.

Eigen visie en een eigen café

Naast de hierboven al beschreven eigen visie op design, is uniek aan Flinders dat het twee eigen cafés runt, waarbij deze visie wordt doorgevoerd op het vlak van eten en drinken. Naast de showroom en de winkel in Zaandam en het magazijn van waaruit de meer dan 25000 producten worden getransporteerd naar klanten (zowel particulier als zakelijk) in Nederland en België, zijn er twee cafés: eentje in het noorden (Groningen) en eentje in het midden van het land in Hilversum.

In de cafés ligt de nadruk op gezond en lekker eten en drinken. Het merendeel van de gerechten wordt bereid met biologische en ambachtelijke grondstoffen van hoge en duurzame kwaliteit. De keuze voor een drankje kan lastig zijn, met de ruime selectie van wijnen en speciaalbieren.

Plaats een reactie