Designmeubelsite.nl

Designmeubelsite.nl is een webshop voor design meubels en accessoires. Ook kun je er terecht voor hippe poefen, bijzettafels, tafellampen et cetera. Het aanbod aan woon-accessoires is bijzonder ruim.

designmeubelsite.nl logo

Werk je thuis of wil je je kantoor opnieuw inrichten? Aan design kantoormeubelen geen gebrek.

Ze zijn gevestigd in Deventer maar hebben helaas geen showroom. Webshop only! Bezoek Designmeubelsite.nl


website: www.designmbeubelsite.nl | gratis bezorging
adres (geen bezoekadres): Postbus 762 7400 AT Deventer
openingstijden: niet van toepassing

e-mail: info@designmeubelsite.nl
telefoonnummer:  0513 – 763 411

pinterest: pinterest.com/designmeubelsite

Over designmeubelsite.nl

Designmeubelsite.nl verkoopt design meubels aan particulieren. Deze webwinkel heeft een groot aanbod in design meubels, accessoires en verlichting voor thuis maar ook voor de inrichting van je kantoor. Daarnaast leveren zij design buitenmeubelen. Een compleet assortiment om je huis, tuin en kantoor in te richten.

Hiervoor kan je terecht bij designmeubelsite.nl

Naast design meubelen biedt deze webshop nog veel meer producten voor de stijlvolle huis-inrichter. Op de website vind je het gehele assortiment, maar HAdesign zet hier onder een aantal producten voor je op een rijtje:

In en om het huis

Designmeubelsite.nl biedt stoelen, poefen, bijzondere zitelementen, zitzakken en fauteuils. Ook voor design tafels moet je echt op deze site kijken. Je vindt er salontafels, eettafels, bijzettafels en statafels. 

Om je huis verder te verfraaien heb je de keuze uit een ruim aanbod aan verlichting. Maak je keuze uit de prachtige collectie design hanglampen, tafellampen, wandplafondlampen en staande vloerlampen.

Designmeubelsite banner

Tuin

Luxe relaxen in je eigen tuin? Dat kan als je kiest uit design buitenzitzakken, tuinmeubelen en loungemeubelen.

Kantoor

Wil je net zo’n luxe op kantoor ervaren als thuis? Dan is het online shoppen bij designmeubelsite.nl echt iets voor jou. Je vindt er namelijk een ruim aanbod tafels en bureaus en bijpassende design stoelen. Zelfs aan je bezoekers is gedacht. Ook zij kunnen rustig wachten op een heerlijke designers stoel. Wat een ontvangst!

Designmeubelsite is een zuster site van Dekoray Interieurs waar u terecht kunt voor de inrichting van uw interieur(s). Dekoray Interieurs realiseert naast interieurs op maat in woonhuizen ook winkel- en projectinrichting. – Designmeubelsite.nl

Accessoires

Op zoek naar een bijzonder vormgegeven kapstok, paraplubak of een mogelijkheid voor je complete gaderobe? Zeker weten dat je op designmeubelsite.nl jouw designstuk vindt!

Fysieke winkel

Designmeubelsite.nl heeft geen fysieke winkel. Zij leveren direct vanaf de fabriek. Deze webwinkel maakt onderdeel uit van Dekoray Interieurs in Deventer.

Designmeubelsite Webwinkel 

Bij Designmeubelsite.nl kan je veilig winkelen omdat zij aangesloten zijn bij Webshop Keurmerk. Is jouw design meubel op voorraad dan heb je jouw bestelling binnen 2 tot 5 dagen in huis. En, zolang de bestelling nog niet verzonden is, kan je altijd nog kosteloos annuleren. Bezoek Designmeubelsite.nl

Betaling

Betaling is mogelijk met de meest gebruikte betaalmethode: met iDEAL, MasterCard, Visa, MiniTix, Maestro, acceptgiro, Incasso en onder Rembours.

Ook kan je met creditcard of door middel van een eenmalige incasso betalen.

Verzending

Alle design meubelen worden binnen Nederland en België gratis verzonden. Dit geldt helaas niet voor Wadden eilanden. Voor verzending buiten Nederland en België worden kosten in rekening gebracht. Je kunt contact opnemen met de klantenservice voor de bedragen. Stuur je je designersstuk terug? Dan worden er wél kosten in rekening gebracht.  

Over het bedrijf zelf

Designmeubelsite.nl richt zich op de verkoop van design meubelen aan particulieren.  Designmeubelsite.nl maakt onderdeel uit van Dekoray Interieurs in Deventer. Je kunt deze winkel niet bezoeken om meubelstukken te bekijken. 

Extra services

Designmeubelsite.nl biedt designers de mogelijkheid om eigen onderscheidende design producten via de website te verkopen. Alternatieve Design Meubelwinkels zijn fonQ, Morres en GewoonStijl.


Bekijk de design meubelen en woon-accessoires van de volgende 5 woonwinkels:

Mister design logo
fonQ logo
design besteller logo
gewoonstijl logo
Goossens logo