10 bekende merken voor design banken

Wanneer het aankomt op het selecteren van een mooie design bank, zijn er tal van bekende merken om uit te kiezen. Elk merk heeft zijn eigen unieke stijl, vakmanschap en esthetiek, waardoor het selectieproces een uitdagende, maar ook spannende ervaring kan zijn. Voor degenen die streven naar luxe en stijl in hun interieur, hebben we een lijst samengesteld van de top 10 bekende design merken voor design banken. Of je nu op zoek bent naar tijdloze elegantie, innovatief design of modern minimalisme, deze merken bieden voor elk wat wils.

Mooie woonwinkels met diverse merken van onderstaande 10 zijn Mister Design en fonQ.

1. HAY

HAY is een Deens design merk dat bekend staat om zijn eigentijdse en betaalbare ontwerpen. Met een focus op eenvoud, functionaliteit en kwaliteit, biedt HAY een breed scala aan design banken die perfect passen in een modern interieur. Van strakke lijnen tot aan gedurfde kleuren, HAY biedt banken die zowel stijlvol als comfortabel zijn. Bezoek de website.

HAY design bank
HAY design bank

2. Artifort

Artifort is een Nederlands design merk dat bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen en innovatief vakmanschap. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1890, heeft Artifort een indrukwekkende collectie van design banken ontwikkeld die zowel comfortabel als esthetisch verbluffend zijn. Van iconische ontwerpen zoals de Ribbon Bank tot aan moderne klassiekers, Artifort staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Bezoek de website.

3. Design on Stock

Design on Stock is een Nederlands design merk dat bekend staat om zijn eigentijdse en modulaire ontwerpen. Met een focus op comfort en functionaliteit, biedt Design on Stock banken die volledig naar wens kunnen worden samengesteld. Van strakke lijnen tot aan opvallende kleuren, Design on Stock biedt een unieke en persoonlijke toevoeging aan elk interieur. Bezoek de website.

fonq design bank banner

4. Leolux

Leolux is een Nederlands design merk dat bekend staat om zijn luxe en comfortabele ontwerpen. Met een focus op vakmanschap en materialen van topkwaliteit, biedt Leolux banken die zowel elegant als duurzaam zijn. Van klassieke ontwerpen tot aan moderne creaties, Leolux biedt een tijdloze toevoeging aan elk interieur. Bezoek de website.

5. Gelderland Banken

Gelderland Banken is een Nederlands design merk dat bekend staat om zijn eigentijdse ontwerpen en ambachtelijke vakmanschap. Met een focus op comfort en functionaliteit, biedt Gelderland Banken banken die perfect passen in een modern interieur. Van minimalistische ontwerpen tot aan opvallende kleuren, Gelderland Banken biedt een unieke en eigentijdse toevoeging aan elk huis. Bezoek de website.

6. Rolf Benz

Rolf Benz is een Duits design merk dat bekend staat om zijn tijdloze elegantie en compromisloze kwaliteit. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1964, heeft Rolf Benz een indrukwekkende collectie van design banken ontwikkeld die zowel comfortabel als stijlvol zijn. Van klassieke ontwerpen tot aan moderne creaties, Rolf Benz biedt een luxe toevoeging aan elk interieur. Bezoek de website.

Mister Design banner

7. Design banken van Kartell

Kartell is een Italiaans design merk dat bekend staat om zijn innovatieve en kleurrijke ontwerpen. Met een focus op modern minimalisme en hoogwaardige materialen, biedt Kartell een unieke collectie van design banken die zowel functioneel als esthetisch zijn. Van transparante ontwerpen tot aan gedurfde kleuren, Kartell biedt een eigentijdse toevoeging aan elk interieur. Bekijk Kartell banken.

8. EYYE

EYYE is een Nederlands design merk dat bekend staat om zijn eigentijdse en modulaire ontwerpen. Met een focus op comfort en flexibiliteit, biedt EYYE banken die volledig naar wens kunnen worden samengesteld. Van strakke lijnen tot aan gedurfde kleuren, EYYE biedt een unieke en persoonlijke toevoeging aan elk interieur. Bezoek de website.

design banken in woonkamer

9. Walter Knoll

Walter Knoll is een Duits design merk dat bekend staat om zijn tijdloze elegantie en vakmanschap. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1865, heeft Walter Knoll een indrukwekkende collectie van design banken ontwikkeld die zowel comfortabel als stijlvol zijn. Van klassieke ontwerpen tot aan moderne creaties, Walter Knoll biedt een luxe toevoeging aan elk interieur. Bekijk de Walter Knoll collectie.

10. Ligne Roset

Ligne Roset is een Frans design merk dat bekend staat om zijn innovatieve en eigentijdse ontwerpen. Met een focus op hoogwaardige materialen en vakmanschap, biedt Ligne Roset een unieke collectie van design banken die zowel comfortabel als stijlvol zijn. Van minimalistische ontwerpen tot aan opvallende kleuren, Ligne Roset biedt een eigentijdse toevoeging aan elk interieur.

Of je nu op zoek bent naar tijdloze elegantie, innovatief design of modern minimalisme, deze top 10 bekende design merken voor dure design banken bieden voor elk wat wils. Met hun ongeëvenaarde vakmanschap en unieke esthetiek zullen deze merken een blijvende indruk maken in jouw huis. Nieuw te koop bij Mister Design maar er staan er ook veel op Marktplaats.

Succes bij het vinden van je nieuwe design bank. Wil je meer merken zien, lees dan het artikel over 10 leuke woonwinkels. Bij die designmeubel-winkels vind je nog veel meer bekende merken.


Bekijk de design meubelen en woon-accessoires van de volgende 5 woonwinkels:

Mister design logo
fonQ logo
design besteller logo
gewoonstijl logo
Goossens logo

Plaats een reactie