Design Brands

design brands logo

Design Brands was een (online) woonwinkel  waar u een groot aanbod van design meubels, -accessoires en lampen vindt. Helaas bestaat de winkel niet meer. Onderstaande is als archief bedoeld. Alternatieven zijn Made.com en Mister Design.

U vindt er merken als Fiam, B-line, Flux, Moooi, Fontana Arte, Absolut, Bloom! Holland en Hollands Licht. Bezoek designbrands.nl. 


website: www.designbrands.nl
adres: Vogelkersberg 5c 3755 BN Eemnes
openingstijden: ma di wo do vrij 9-17 | za tijdelijk gesloten, | zo gesloten

e-mail: via contactformulier op de website
telefoonnummer:  085 – 4890 361

Design Brands richt zich speciaal op designaccessoires

Online shop Design Brands richt zich speciaal op designaccessoires, maar heeft daarnaast een ruim aanbod in prachtige meubels. Ook kun je in de webshop en showroom in Hillegom een ruime keuze aan verlichting vinden.

Design Brands biedt een keur aan verschillende stijlen en merken. Zo heeft de winkel onder andere Bloom!, Flux, Fontana Arte en stukken uit de collecties van Hollands Licht, Graypants en Absolut in het assortiment. De meubels en verlichting zijn goed in te passen in elke stijl en geschikt voor  zowel particuliere woninginrichting als voor de meer zakelijke inrichting van kantoorpanden.

In de showroom van DesignBrands zijn diverse accessoires, meubels en verlichting uit de webshop van DesignBrands ook te bezichtigen. 

Veel verschillende accessoires voor iedere ruimte in huis

De accessoires die door DesignBrands worden aangeboden, zijn talrijk en divers. Zo kun je voor bijna elke ruimte in de woning of op kantoor wel een interessant accessoire vinden. Denk dan bijvoorbeeld aan RVS-kapstokken, aan uurwerken en aan accessoires voor op de tafel. Daarnaast biedt het bedrijf een ruime keuze in stijlvolle open haarden, met bijpassende vloerkleden. 

Leuke aanbiedingen in de Design Brands showroom

De showroom van Design Brands in Hillegom richt zich op de verlichtingsaccessoires. Er wordt een groot deel van het gehele assortiment tentoongesteld, zodat je zelf ook kunt zien en ervaren hoe een bepaalde lamp is vormgegeven en hoe de daadwerkelijke afmetingen zijn. Dit soort zaken is toch soms lastig om vanaf een plaatje, hoe mooi weergegeven ook, op de computer te zien. Een bezoekje aan de showroom van Design Brands kan sowieso een interessant voordeeltje opleveren, aangezien het bedrijf leuke deals aanbiedt en mooie kortingen geeft op showmodellen. De showroom is makkelijk per auto te bereiken en ligt vlak naast de snelweg (A4 en A44).

Advies op maat met gericht verlichtingsplan

Naast webshop met showroom biedt DesignBrands speciaal verlichtingsadvies op maat, bijvoorbeeld als na een verhuizing of verbouwing een nieuw lichtplan wenselijk of noodzakelijk is. Licht is sfeerbepalend en speelt een belangrijke rol in het creëren van een bepaald gevoel in een ruimte. De speciale adviseurs, die ‘lichtplanners’ worden genoemd, gaan met je in gesprek en kijken naar wat de wensen zijn voor de ruimte waarvoor het lichtplan moet worden opgesteld.

De lichtplanners doen aanbevelingen, bijvoorbeeld over welke lichtbron het best op welke plaats kan worden neergezet. Naast het lichtplan wordt er ook een ‘electraplan’ geleverd, waarmee de elektricien aan de slag kan.

Officieel merkdealer en bredere distributie

DesignBrands is officieel dealer van alle merken die in de webwinkel en in de showroom worden aangeboden. Dit leidt volgens het bedrijf tot een snelle service. Naast bestellingen gedaan via de webshop of via de e-mail, heeft DesignBrands een speciale ‘bestelhotline’, waarbij je je bestelling telefonisch kunt doorgeven.

Het bedrijf werkt samen met bol.com als verkopende partij. Artikelen die via bol.com worden gekocht, worden rechtstreeks door DesignBrands geleverd. Ook is de organisatie aangesloten bij Thuiswinkel.org en beschikt het over een thuiswinkelcertificaat, waarmee wordt aangegeven dat de website heeft aangetoond goed om te gaan met klachten en een geschillenregeling heeft. Mocht je alsnog niet tevreden zijn met de afhandeling van je klacht, dan kun je je, in het geval dat een webwinkel zich heeft aangesloten, melden bij Thuiswinkel.org. Dit geeft een extra garantie voor kopers.

Alternatieven voor Design Brands

Kijk ook eens bij de mooie design woonwinkels zoals fonQ, Made.com, Goossens Wonen en Mister Design.


Bekijk de design meubelen en woon-accessoires van de volgende 5 woonwinkels:

Mister design logo
fonQ logo
design besteller logo
gewoonstijl logo
Goossens logo