3 praktische tips voor het netjes opbergen van je tas

Heb jij net een nieuwe tas gekocht? Dan wil je natuurlijk wel dat je deze zo lang mogelijk mooi houdt. Het is daarom belangrijk dat je ervoor zorgt dat je deze goed opbergt, aangezien de kans op beschadiging anders vrij groot is. Net als je andere spullen in huis, wil je natuurlijk ook dat je kleding, tassen en andere spullen op de juiste manier opgeborgen kunnen worden.

Omdat we toch vaak zien dat lang niet iedereen precies weet hoe ze dit het beste kunnen doen, hebben we 3 praktische tips voor je, waarmee het opbergen van je tas en eigenlijk ook de andere spullen in huis, een stuk makkelijker kan maken. Dit heeft niet alleen een positief effect op de uitstraling van je woon- of slaapkamer, maar verlengt ook de levensduur van je spullen.

Zo belangrijk is het goed opbergen van je tas

Stel dat jij net een te gekke nieuwe totebag hebt gekocht, dan wil je wel dat deze de komende jaren mooi blijft en je er flink wat plezier van kunt hebben. Hoewel je zal denken dat de meeste mensen zuinig zijn op hun spullen, blijkt dit in de praktijk toch vaak anders te zijn. Wat we met name veel zien, is dat mensen in de beginperiode zuinig zijn met hun spullen, maar het daarna al snel normaal gaan vinden. Dit geldt dus ook voor een nieuwe tas. De eerste weken bergen ze hun tas netjes op, maar na verloop van tijd gooien ze deze in de hoek nadat ze klaar zijn met hun werkdag. Ontzettend zonde, want door je tas bijvoorbeeld gewoon aan de kapstok te hangen, voorkom je dat er iemand of jijzelf er tegenaan kan lopen.

design kapstok
laat je tas niet rondslingeren maar berg hem netjes op

Vul je tas op met kleding of kranten

Het klinkt gek, maar stel dat jij je tas een tijdje niet gebruikt, dan is het verstandig om deze op te vullen met wat oude kleding of kranten. Dit zorgt ervoor dat de vorm mooi blijft en je tas ook volgend jaar in model is. We hebben namelijk vaak allemaal wel een tas die we alleen bij bijzondere gelegenheden dragen of een tas die gebonden is aan een bepaald seizoen. Dus stel dat je een nieuwe mom bag koopt, maar deze na een half jaar eigenlijk niet meer gebruikt, maar niet direct weg wilt doen, dan is het aan te raden om er een aantal t-shirts of truien in te stoppen.

Zet je tas goed weg

Alleen opvullen van je tas is niet genoeg om je tas mooi te houden. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat het niet bepaald goed is voor de kwaliteit van je tas op het moment dat je deze in een vochtige kelder zet of op een stoffige zolder. Ons advies is om je tas in een doos of box te doen, bijvoorbeeld de handige hersluitbare curverboxen van de Blokker. Deze boxen voorkomen namelijk dat er stof bij je tas kan komen en houdt je tas dus ook veel langer mooi. Belangrijk is wel dat je zorgt dat je tas goed in de box past. De meeste curverboxen zijn namelijk vrij laag, zodat je ze makkelijk onder je best kunt schuiven. Het induiken van je tas is nu net wat je juist niet wilt.


Bekijk de design meubelen en woon-accessoires van de volgende 5 woonwinkels:

Mister design logo
fonQ logo
design besteller logo
gewoonstijl logo
Goossens logo

Plaats een reactie