Jouw droom realiseren? Schakel Groothuisbouw in voor je droomhuis!

Je droomhuis vinden is bijna onmogelijk. Het is immers haast onmogelijk dat het er exact uitziet zoals jij het je voor had gesteld. Natuurlijk kun je met je nieuwe optrekje doen wat je wilt om het er zo mooi uit te laten zien als mogelijk, zo dicht als maar kan tegen jouw ideaalbeeld. Wees je echter bewust van een andere mogelijkheid; je eigen paleis zelf samenstellen.

Jazeker! Groothuisbouw staat je hierbij volledig terzijde. Ons bedrijf, gevestigd in Emmeloord, timmert al jaren aan de weg met het waarmaken van dromen op maat. Wij geloven in duurzame bouw, wat zowel de bewoner als het milieu ten goede komt. Als dat geen win-win situatie is, weten wij het ook niet meer! Kies voor een boerderij, villa of herenhuis, geef je voorkeuren door en zie langzaam maar zeker jouw wensen werkelijkheid worden.

Eigen huis ontwerpen

Omdat je je wellicht niet bewust was van de mogelijkheid, heb je nooit echt aan je eigen huis ontwerpen gedacht. Althans, je verwachtte misschien dat je een architect moest zijn om dit te kunnen.

Niets is minder waar! Een beetje voorwerk hebben we echter al voor je gedaan. Zo kies je zelf in zeven stappen het type woning, daarna het specifieke model en nog meer aanvullende opties. Hierbij kun je denken aan balkons, dakkapellen, serres en dat soort zaken. Heb je al deze fasen doorlopen? Dan sturen we je een persoonlijke offerte toe.

Bovendien ben je helemaal klaar voor de toekomst wanneer je met Groothuisbouw in zee gaat! Wij gebruiken alleen de meest duurzame materialen en bovendien wordt jouw woning geheel gasloos gebouwd. Dat wil zeggen dat je qua energie enkel afhankelijk bent van elektriciteit. In 2020 wordt dit de standaard; Groothuisbouw kijkt al enkele jaren verder vooruit!

Dit is een gastbijdrage van Groothuisbouw.


Bekijk de design meubelen en woon-accessoires van de volgende 5 woonwinkels:

Mister design logo
fonQ logo
design besteller logo
gewoonstijl logo
Goossens logo

Plaats een reactie