Ga je binnenkort op vakantie? Laat jouw sloten door een specialist nakijken

We denken bij het lezen van de vele berichten over woninginbraken vaak aan de beveiliging van onze woning, maar helaas blijft het ook vaak bij nadenken. Overtuigd als we zijn dat alle ramen en deuren goed afgesloten kunnen worden, staan we er niet bij stil dat door slijtage en veroudering de beveiliging niet meer voldoende kan zijn tegen ongewenst bezoek. Maak van de vakantieperiode gebruik voor een grondig nazicht van jouw sloten door slotenmaker Etten Leur of slotenmaker Berkel en Rodenrijs. Het zal jouw veiligheidsgevoel zeker ten goede komen en je kan met een gerust hart op vakantie vertrekken.

Inbrekers houden net als jij van de vakantieperiode

De zomermaanden vormen de verlofperiode bij uitstek voor iedereen die toe is aan een welverdiende rustperiode. Dit is echter niet zo voor inbrekers, zij beleven gouden tijden door de lange afwezigheid van de talrijke vakantiegangers. Ze kunnen ongestoord jouw woning betreden en doorzoeken en de kans om betrapt te worden is bijzonder klein, ideaal scenario voor hen dus. Als de beveiliging van jouw woning dan ook nog niet optimaal is, dan is het helemaal perfect. Gelukkig kan je jouw woning hiertegen wapenen door in te zetten op professionele sloten. 

sloten controleren van een huis

Jouw slotenmaker weet raad

Zoals reeds aangehaald zijn de zomermaanden de periode waarin veel woninginbraken gebeuren en het zou toch zonde zijn om naar huis terug te keren en vast te stellen dat ook jij slachtoffer werd. Het moment dus om de beveiliging van jouw sloten aan een grondig nazicht te onderwerpen. Een slotenmaker zal eerst een nauwkeurige analyse maken van de aanwezige sloten en hun doeltreffendheid. Kapotte sloten zullen hersteld of vervangen worden en je zal advies krijgen over het plaatsen van nieuwe en veiligere sloten en bijzetsloten. 

Als geen ander weet een slotenmaker welke de meest gebruikte inbraaktechnieken zijn en wat je ertegen kan doen. Kies je voor veiligheidssloten met een keurmerk, dan verhoog je niet alleen jouw veiligheid, het kan ook een verschil maken voor jouw verzekering in te betalen premie. 

Een welverdiende vakantie in het vooruitzicht en plannen om er even tussenuit te trekken? Contacteer slotenmaker Etten Leur of Slotenmaker Berkel en Rodenrijs en geef inbrekers geen kans om net jouw woning als doelwit uit te kiezen. Met een veilig en vertrouwd gevoel op reis vertrekken, zal jouw vakantie alleen nog maar aangenamer en meer ontspannen maken.

Plaats een reactie