Is je inrichting toe aan nieuw elan? Denk eens aan Harvink meubelen, voor ieder interieur

Wil je Harvink meubelen kopen omdat je huis wel toe is aan een nieuwe inrichting? Dan kun je zeker ook eerst online eens rondkijken waar je allemaal terecht kunt voor deze nieuwe meubelen. Je kunt ze online bestellen maar ook daarna naar een fysieke winkel gaan om ze in het echt te bekijken.

Harvink meubelen kopen bij speciale dealers of de eigen zaak

Alvorens Harvink meubelen te kopen kijk je het beste eerst op de website van het bedrijf. Je kunt er terecht voor stoelen, tafels, banken, fauteuils en complementen. Ze hebben een eigen verkooppunt en showroom waarin je alle producten die ze verkopen kunt bekijken. Daarnaast worden de meubelen verkocht bij speciale dealers. Welke dit zijn kun je online opzoeken.

harvink meubelen

Meubelen laten maken zoals jij wilt

Heb je een model bank gevonden dat je aanspreekt? Dan kun je zelf bepalen wat voor bekleding erop komt. Je kunt hierbij kiezen uit stof of leer. Daarnaast kun je een gewenste kleur kiezen en de keuze van de stof van een bepaald merk bepalen. Tenslotte kies je hierbij een door jouw gewenst frame voor de bank. Om te zien wat er voor alle modellen mogelijk is bekijk je deze het beste eerst online. Je kunt zelf aangeven wat je hebben wilt zodat je precies kunt zien hoe het meubelstuk eruit komt te zien.

Vraag informatie aan als je er zelf niet uitkomt

Vind je het moeilijk om zelf te bepalen wat je mooi vindt of weet je niet goed wat de beste inrichting is voor jouw woning? Dan kun je altijd contact opnemen met het bedrijf. Dit doe je door het contactformulier in te vullen dat je op de website vindt. Je kunt ze ook bellen of mailen of een bezoek brengen aan het Harvink Huis alwaar je alle meubelen kunt bekijken.

Lees de ervaringen van andere mensen

Wil je graag weten wat andere mensen van de meubelen van Harvink weten? Lees dan de blogs die je op de website vindt eens door. Zo weet je ook wat de ervaringen zijn van mensen die je reeds voorgingen als klant.

Voor particulieren en bedrijven

Bij Harvink kun je als particulier terecht maar de meubelen zijn ook geschikt voor projectinrichting. Heb je een bedrijf zoals een restaurant of hotel of wil je bepaalde vertrekken van je instelling laten inrichten met Harvink meubilair? Dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie hierover neem je het beste even contact op met het bedrijf. 

Kijk op Kokwooncenter.nl of Coppens Warenhuis voor meer design meubelen van bekende merken. Of lees 8 tips voor je inrichting van een appartement.


Bekijk de design meubelen en woon-accessoires van de volgende 5 woonwinkels:

Mister design logo
fonQ logo
design besteller logo
gewoonstijl logo
Goossens logo

Plaats een reactie