Breng meer comfort in jouw tuin

Een tuin moet een oase van rust en comfort zijn voor de eigenaars en alle gasten. Het is een plek waar je één bent met de natuur en even ontsnapt van het hectische leven. Comfort is hierdoor opperst belangrijk en kan eenvoudig gevonden worden met Tribu Loungeset.

Het opperste comfort in de tuin

Comfort is uiterst belangrijk wanneer we denken aan loungesets en buitenmeubels in het algemeen. Aangezien je tuin een oase van rust moet zijn en comfort hiermee verbonden is, is het belangrijk kwaliteitsvolle tuin meubels te kopen die deze nood inwilligen. Comfort kan al snel gevonden worden met enkele goede, dikke kussens die perfect met elkaar samensmelten tot één geheel. Een Tribu Loungeset bijvoorbeeld versmelt comfort en design samen tot één geheel.

comfort in de tuin

Kies voor luxe buitenstoffen

Buitenstoffen zijn voor heel andere doeleinden gemaakt dan binnen stoffen en moeten tegen weer en wind kunnen. Deze stoffen moeten goed tegen zonlicht kunnen zonder te verkleuren én moeten daarnaast ook goed tegen vlekken van buitenaf kunnen. Indien je loungeset namelijk onder een boom staat, kunnen de bladeren of bloemen kleur afgeven die je loungeset zouden kunnen verkleuren of vervuilen.

Bepaalde stoffen van hoge kwaliteit zijn hier zeer goed tegen bestand. Bij luxe stoffen kunnen vlekken makkelijk uit de zetel verwijderd worden en hoef je je dus geen zorgen te maken als je iets morst. Comfort staat namelijk ook gelijk aan geen zorgen.

Verschillende opstellingen

Er bestaan talloze mogelijke combinaties om een loungeset te creëren. Zo is de hoeklounge de laatste jaren zeer populair geworden door het combineren van een soort ligzetel met zitplaatsen die als stoel gebruikt kunnen worden. Zo kan je ofwel alleen lekker liggen loungen ofwel met familie of vrienden gezellig samen zitten borrelen in de zon. Wat ook zeer populair is, is verschillende zetels combineren.

Zo kan je bijvoorbeeld één grote zetel combineren met enkele fauteuils ernaast. Op deze manier creëer je een elegante en cleane opstelling van zetels die mooi opvalt in je tuin. Je tuin zegt ook iets over je.

Vergeet geen salontafel

Bij het inrichten van de tuin met een lounge, is er één iets waar veel mensen niet meteen aan denken: een kleine salontafel. Aangezien je met een loungeset een soort buitensalon creëert, is het belangrijk alle comfort van je binnensalon ook buiten te recreëren. Zo kan je op je salontafel, volledig matchend met het materiaal van het salon, boekjes leggen of een drankje met wat hapjes plaatsen. Op deze manier heb je alles wat je nodig hebt qua comfort in je tuin en kan je op een relaxerende manier genieten. 

Bekijk meer tips en loungesets op de website waar je uit verschillende designs van Manutti kan kiezen.


Bekijk de design meubelen en woon-accessoires van de volgende 5 woonwinkels:

Mister design logo
fonQ logo
design besteller logo
gewoonstijl logo
Goossens logo

Plaats een reactie