Heerlijk thuiswerken aan een goed bureau

Om te beginnen is het verstandig om voor de aankoop eerst je eigen behoeften te inventariseren. Werk je veel of weinig achter je bureau, is het voor dagelijkse gebruik, of louter bedoeld voor de avonduren. Gebruik je je bureau elke dag en breng je er veel uren door, dan is het niet raadzaam op een nieuw bureau te bezuinigen, al hoeft iets goedkopers niet noodzakelijk duurder te zijn. 

Tenslotte moet je jarenlang doorwerken en is het belangrijk ervoor voor te zorgen dan je lijf dat gewicht zolang kan dragen en het passende zitcomfort kan ervaren. Bestel dus niet overhaast meteen een bureau, bij voorkeur, overweeg nauwkeurig alle voordelen en de nadelen zodat een bureau gekocht kan worden dat bij je behoeften aansluit. 

Verschillende soorten bureaus

Zoek je naar een bureau, en wil je een nieuwe kopen voor de inrichting van je kantoor? Dat kan een lastige opdracht zijn, omdat een groot aanbod van bureaus te bestellen zijn, waardoor je het bos niet meer door de bomen ziet. Wanneer je op zoek bent naar een bureau, is het eerst van belang te bekijken welke modellen belangrijk zijn voor je en bovendien best binnen je werkplek past. Afhankelijk met je beschikbare budget, heb je keuze tussen allerlei soorten bureaus. Een goede tip is om naar een showroom te gaan om te kijken wel soorten bureaus er zijn.

werken aan een bureau met een macbook

De ideale bureaustoel uitzoeken

Wil je een nieuwe bureaustoel kopen? Stressen over bureaustoel keuze, dan begrijpen wij heel goed wat je meemaakt! Met zo’n ruim aanbod aan bureaustoelen kun je niet goed zien welke het beste bij je past. Tenslotte ben je op zoek naar een model waarvan je nog minstens 10 jaar plezier kunt hebben, en uiteraard moet je er ook goed op kunnen zitten. Een bureaustoel kopen kan veel tijd in beslag nemen. 

Het gebruik van je bureaustoel vaststellen

Waarschijnlijk in de meest voor de hand liggende stap bepaal allereerst waarvoor je de bureaustoel zult gebruiken. Is je voorkeur een bureaustoel voor gebruik in je kantooromgeving, of werk je er thuis op? Of zul een aantal dagen eerder op de stoel achter je bureau zitten? Dat maakt een verschil, omdat sommige modellen meer geschikt zijn om lang achterelkaar op te zitten als andere. 

Als je bijvoorbeeld fulltime aan je bureau zit te werken, dan adviseren wij een comfortabele ergonomische bureaustoel. Deze stoel is te herkennen door de vele aanpassingsmogelijkheden om je zitbeleving optimaal te maken. Bijvoorbeeld instelbare armsteunen en een verstelbare rughoogte. Is je alledaagse zithouding niet zo erg? Dan heb je met minder rekening te houden en kan je naar een budget model zoeken. Een bureaustoel kopen is een zorgvuldig proces.


Bekijk de design meubelen en woon-accessoires van de volgende 5 woonwinkels:

Mister design logo
fonQ logo
design besteller logo
gewoonstijl logo
Goossens logo

Plaats een reactie